Goochelaar op bruiloft

Als goochelaar in Amsterdam reis ik vaak naar het Verenigd Koninkrijk om daar op te treden. Daar merk ik dat het anders als hier in Nederland. Goochelen is populairder omdat het veelvuldig op TV te zien is. Maar ook het feit dat bij een bruiloft ook standaard een goochelaar wordt ingehuurd. 

Dit jaar zijn al drie echtparen getrouwd waarmee ik bevriend ben. Ik heb mogen optreden voor hun gasten en ook voor het kersverse bruidspaar een memorabele goocheltruc mogen doen.

De trend die ik in Nederland zie is dat een echtpaar de voordelen ziet van een goochelaar op een bruiloft. Lees hier wat de voordelen zijn.

Hieronder vind je een positieve reactie van Annemarijke en Oscar Brug uit Amersfoort.

"Fritz met een Z is onlangs te gast geweest op onze bruiloft. Wat een complimenten, lach en vermaak. Fritz weet met zijn vriendelijke uitstraling zowel de volwassenen als de kinderen enorm te boeien. Wij hebben als bruidspaar veel complimenten ontvangen op zijn optreden. Onze gasten gastvrij ontvangen en vermaken was een van onze doelstellingen die dag. Fritz heeft aan realisatie daarvan een hele mooie bijdrage geleverd!"

Wil je ook een goochelaar boeken voor je bruiloft of je bent als weddingplanner benieuwd hoe ik je kan helpen, neem contact op info[at]fritzmagic.nl.