Aanbevelingen — Lees wat anderen zeggen nadat ze Fritz met een Z hadden geboekt.


Tijdens de verjaardag van onze collega werden vrolijk en enthousiast verwelkomt door een speciale gast. Fritz met een Z riep hij vol energie, waarna er een legio aan verschillende goocheltrucs in sneltreinvaart gepresenteerd werden. Fritz betrok alle aanwezige mensen op een actieve manier waarna de ene na de andere mond openviel van verbazing met het nodige gelach. Dit was zeker het leukste en meest memorabele verjaardagsfeest wat ons nog een hele lange tijd zal bijblijven!
— Glenn Giepmans
Ik wil u nog complimenteren voor uw optreden tijdens ons lustrum. Zowel mijn - altijd kritische - kantoorgenoten als onze gasten waren zeer enthousiast over uw tafelgoochelen. Uit de reacties van een aantal “slachtoffers” viel op te maken hoe zeer zij zich verbaasden en amuseerden over uw kunsten. Uw optreden heeft een extra dimensie toegevoegd aan dit samenzijn en ik zal komende gelegenheid weer gaarne een beroep op u doen.
— Karin Salomons, Salomons Van Der Valk Advocaten
logo-team-notarissen.jpg
We hebben als “amuse” voor het kerstdiner met ons personeel van je optreden genoten. De ongedwongen en informele manier waarop je je trucs hebt laten zien heeft daar veel aan bijgedragen. Erg leuk dat je je tussen je publiek begeeft en ze van zeer nabij toch in verwarring brengt! Kortom, ik kan je van harte aanbevelen.
— Frans Groutars, Team Notarissen

 

 

 

Fritz heeft ons een onvergetelijke avond geschonken. Tijdens ‘t avondmaal werd de hele groep aangenaam verrast door de geweldige magie die Fritz naar de tafels bracht. De aandacht van een dinerend publiek trekken is allerminst makkelijk, toch slaagde Fritz, mede door zijn goeie trucs en humor, met vlag en wimpel. Kerel, bedankt!
— Bjorn Pas, Medtronic
logo_talent_quest.jpg
Vingervlug entertainment voor iedereen. Zo kan ik Fritz en zijn magische show het beste omschrijven. Tijdens de collectieve business course zorgde Fritz voor een stukje ontspanning en entertainment tussen de bedrijven door voor een divers en internationaal publiek. Kortom, Fritz maakt wachten leuk en is een geweldige entertainer met zijn charmante persoonlijkheid en magische schouwspel!
— Heidi Prevoo, TALENT-QUEST
 
VUmc.gif
Fritz optreden was een daverend succes! Hij is onnavolgbaar met zijn zijn trucs, geen truc was doorzien op de hele avond! Daarnaast heeft Fritz de kwailteit om contact te maken met het publiek en op die manier de interactie op te wekken, dit alles met een grote dosis humor. Idereen krijgt het gevoel dat hij/zij meedoet met de show! Dus als u op zoek bent naar een bijzondere en verrassende verrijking aan een evenement of partij, raad ik het u absoluut aan om Fritz langs te laten komen!
— Astrid van der Sar, PhD, docent VU Medisch Centrum Amsterdam