"Fritz is de beste goochelaar die ik ooit heb gezien!" - Rashad Houghton, producer


Foto: Tom Wilmes

Foto: Tom Wilmes

Wie is Fritz met een Z?

In Nederland zijn er tienduizend mensen met de naam Frits. Nog minder zijn er degenen die ook Fritz heten, maar dan dus met een 'z' op het eind. Slechts een Fritz met een 'z' blinkt uit: Fritz met een ZEn ondanks het advies van zijn advocaat, zal goochelaar Fritz u zowaar in de maling nemen, recht voor uw gezicht! 

Momenteel is Fritz fulltime professioneel goochelaar en is woonachtig in Amsterdam. Zijn trucs zijn gepubliceerd in internationale vakbladen en naast het geven van consultancy aan bekende juwelierszaken ter preventie van diefstal, geeft hij wereldwijd lezingen aan andere goochelaars. Ook heeft Fritz met zijn prijswinnende eenmansshow "Let's Go Dutch" in uitverkochte zalen gespeeld in o.a. Nederland, Nieuw-Zeeland, Australië, USA, Canada, Schotland, Engeland, Bulgarije en Roemenië. Ook heeft hij opgetreden in het beroemde Magic Castle in Hollywood.  

Wat Fritz met een Z onderscheidt van andere goochelaars, is dat hij veelvuldig improviseert en continu interactief is. Omdat elk publiek anders is en er van alles om hem heen gebeurd, creëert hij en het publiek een uniek en magisch moment.

De energie, de humor en de unieke momenten die hij improviseert samen met zijn publiek, maakt zijn magie onvergetelijk.

Niemand goochelt zoals Fritz dat doet!