Goochelaar op bruiloft

Sinds een jaar specialiseer ik mij op het goochelen tijdens bruiloften. Als goochelaar op een bruiloft is het mijn taak om de gasten met elkaar te laten praten. Het is lastig als je twee families hebt die elkaar niet kennen. Het nieuwe echtpaar heeft vaak geen tijd om de families aan elkaar voor te stellen en een goochelaar is de perfect oplossing hiervoor.

Als weddingplanner kan het interessant zijn om een goochelaar in je bestand te hebben. Goochelaars zijn betaalbaar, ander soort entertainment en erg flexibel tijdens de bruiloft. Verder kunnen zij kaartjes uitdelen tussen de gasten en de plezierige sfeer versterken.

Hieronder vind je een positieve reactie van het pasgetrouwde stel Edwin en Kelly van der Horst: 

"Wij vonden het ook erg leuk dat je bent gekomen en hebben ook alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Je aankomst vonden wij leuk: beetje mysterieus, zo krijg je direct een indruk. De gasten moesten eerst de kat uit de boom kijken; wellicht de nuchterheid :-)
Het is erg goed dat je het hele publiek afloopt en tijdens je bezoek meerdere groepen aandoet. Daarnaast doe je naast je trucs ook een sociaal gesprekje met de mensen, dit maakt het interactief en breekt het ijs snel tussen onze gasten. Na je vertrek bleven de mensen enthousiast over je en kreeg ik veel de vraag: "Hoe kom je aan die Fritz met een Z?" Bedankt voor je enthousiaste show en we zullen je zeker aanbevelen aan andere stellen!"


Wil je als aankomend echtpaar of weddingplanner vrijblijvende informatie over hoe ik deze speciale dag memorabel maak voor de gasten, neem dan nu contact op.