Tweede Comedy & Magic Club in Alkmaar

Donderdag 19 september treed ik op in Alkmaar in cafe Spotlight tijdens de Comedy & Magic avond. Comedian Roger Bak zal presenteren terwijl Rico Weeland, Tim de Vos en Telepathienus je zullen verbazen.

Kaartjes zijn te koop via http://comedymagicclubnl.eventbrite.nl

——

Fritz met een Z is een van die zeldzame combinaties van comedy, magic en improvisatie. Met optredens in het prestigieuze Magic Castle in Hollywood en de Magic Circle in Londen is Fritz de enige Nederlandse goochelaar die op zes continenten heeft opgetreden. Wees erop voorbereid om je versteld te staan en je lachspieren te laten werken.

Altijd blijven leren.

Altijd blijven leren.

Zijn energieke stijl, doorspekt met een beetje scherpzinnigheid, een geslaagde technische presentatie en een uitstekende opvoering, liet ons zien waarom hij blijft optreden voor het publiek over de hele wereld.
— The Magic Circle, London
Nederland heeft een grote traditie in het goochelen, bedankt voor het voortzetten van die traditie en voor het zo goed entertainen van onze gasten!
— The Magic Castle Hollywood
“HILARISCH: tilt interactieve optreden naar een hoger niveau”
— Herald Sun Australia