Optreden voor KLM op Schiphol

Als frequent reiziger en fan van KLM was ik erg blij om door Harm Kreulen uitgenodigd te worden om op te treden tijdens het Platinum for Life Event.

Dit is een evenement waarbij klanten 10 jaar op rij Platinum status hebben gehaald bij KLM. Per jaar halen slechts een dozijn mensen dit. Om dit te behalen moet namelijk je heel veel vliegen. En zodoende kwam ik dokters, wetenschappers, ingenieurs etc. tegen die allemaal voor hun werk de wereld over vliegen.

Het Platinum For Life Evenement vond plaats in een van de hangars op Schiphol. Daar stond een Boeing 787 (ook wel de Dreamliner genoemd) die je in kon en rond kon bekijken. Zelf heb ik met deze gevlogen maar dan van Air France en van Qatar Airways.

Alles was goed verzorgd; er waren diverse standjes met informatie over KLM, diverse stewards en stewardessen van KLM die rondliepen. En ik mocht de nieuwe leden verbazen met mijn goochelkunsten die gethematiseerd waren aan KLM. Nadat het vliegtuig de hangar uit was gereden (hij moest ngo werken), is dit wat KLM te zeggen had na afloop van het optreden.

Iedereen spreekt erg lovend over je hier en vond het super dat je er was. We hopen je snel weer eens te zien, dank voor je inzet tijdens het event!
— KLM