Goochelaar in Amsterdam

Als goochelaar in Amsterdam treed ik op op de mooiste plekken in Amsterdam. Dan treed ik op 15 hoog in Oud-Zuid voor de artiesten van Cirque du Soleil en dan treed ik tijdens de award show van Salto TV.

Ik mocht tijdens een dinner cruise optreden voor voornamelijk Japanse zakenmensen. Zij zaten terwijl wij door de grachten heen vaarden. Het was een groep die overal vandaan kwamen voor een soort congres. Het was intiem, gezellig en een manier om mijn Japans op te vijzelen. Ik heb namelijk in in 2010 vier weken doorgebracht in Tokio. Maar dat vertel ik nog wel een keer :-)

Hieronder een positieve reactie van Kees Heije van Arkray Europe:

Fritz met een Z gaf tijdens onze dinner cruise een intieme show aan elke tafel. Met onze neus bovenop de trucs vielen we van de ene verbazing in de andere. Goede performance, aanstekelijk humor en verrassende acts. Onvergetelijk optreden!