video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
“Je hebt onze bruiloft van een prachtig stukje extra franje voorzien! Vooral het goochelen aan tafel vlak onder de ogen van onze gasten was een groot succes. De kinderen waren dolenthousiast over de magie die zich onder hun ogen voltrok. Onze oudste neef was na afloop vastbesloten om goochelaar te worden nadat je hem één truc uit de doeken had gedaan! We kunnen het iedereen die een feest geeft van harte aanbevelen!”
— Raymond & Corinne, Naarden

"Wij willen jou nog heel hartelijk bedanken dat jij op onze 25 jarige trouwdag een wervelende show hebt neergezet voor zowel jong als oud, iedereen vond het geweldig! Bedankt en heel veel succes!"
Rieny & Martien Vos, Beers

Fritz met een Z is onlangs te gast geweest op onze bruiloft. Wat een complimenten, lach en vermaak. Fritz weet met zijn vriendelijke uitstraling zowel de volwassenen als de kinderen enorm te boeien.Wij hebben als bruidspaar veel complimenten ontvangen op zijn optreden. Onze gasten gastvrij ontvangen en vermaken was een van onze doelstellingen die dag. Fritz heeft aan realisatie daarvan een hele mooie bijdrage geleverd!”
— Annemarijke en Oscar Brug uit Amersfoort.