Onze eerste ontmoeting en ook kennismaking met FritZ met een Z vond plaats in mei in café “In den Ouden Vogelstruys te Maastricht. Wij zochten ter vermaak van enige relaties een act die onze gasten zou verrassen. Werkelijk ongelooflijk . . . In no time wist hij niet alleen ons en onze gasten te boeien, maar de hele kroeg kwam in beweging. De ene na de andere goochelact vulde het café. Wij hebben FritZ meteen voor iedere volgende Ixdus borrel vastgelegd tot einde 2012 . . . Een échte aanrader!
— Roger Meesters, Ixdus
“Fritz was te gast op een relatiebijeenkomst van FIR en Easymatch. Undercover meldde hij zich als één van onze relaties. Eenmaal aan tafel kregen onze “echte” gasten in de gaten dat Fritz niet zomaar een gast was. Op onnavolgbare wijze tovert hij de ene na de andere goocheltruc te voorschijn. Je zit er met je neus boven op, je weet dat het een truc is maar ziet niet hoe het in elkaar zit. Erg knap. Enorme vaart, veel variatie gemengd met een heerlijk gevoel voor humor. Iedereen genoot. Na afloop van zijn presentaties
mochten wij zelf in de vorm van een workshop een aantal “simpele” trucs leren en presenteren. Dan merk je eens te meer wat voor een vakman Fritz is. Het was een bijzonder geslaagd evenement. Nogmaals dank voor het enthousiaste inzet!
— Femke Omvlee - FIR en Josefine Dautzenberg - Easymatch