"Tijdens Festival Bruis 2008 verzorgde Fritz een goocheloptreden bij Welkom in Maastricht. Wat een entertainer, wat een grapjas! Het was fantastisch om te zien hoe hij iedereen vermaakte en vooral kinderen op het podium bij zijn kunsten betrok. Zijn gekke bekken, adremme woordspelingen en improvisatietalent deden het fantastisch bij het publiek!"

Moos Pozzo, co√∂rdinator Mondiaal Centrum en produktiemanager Welkom in Maastricht

"Fritz is een magische entertainer die zorgt voor een interactieve show waarbij het publiek van de ene in de andere verbazing valt. Hij is zeker geen doorsnee goochelaar, een aanrader dus voor jong en oud!"

Jasmijn Gaemers, Breakfest Festival

"In een knusse overvolle studentenkamer keek het Wageningse studentenleven toe naar Fritz met een Z. Vanaf het moment dat de Fritz magie de kamer in blies, hing er een uitgelaten en geboeide sfeer. Kaarten vlogen in het rond en verschenen vanuit hoeken, gaten en citroenen. Er werd afwisselend gegniffeld, gegierd van het lachen, geconcentreerd toegekeken en vol overgave geklapt tijdens deze verhalende show waarin de goochelkunst op een luchthartige en vrolijk manier gepresenteerd werd.
Violet Steeghs, RoomService